Egzodus iz Partizana: Rističević potpisao za PAO

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.06.22. | 20:12

Crno-beli ostaju bez gotovo celog tima

Činilo se da pre dve godine kada se promenilo rukovodostvo u vaterpolo klubu Partizan da dolaze godine smirivanja tla, boljih dana, ali sve je to bilo, izgleda, kratkog daha.

Novo leto – novi egzodus sa Banjice. Poslednji u nizu otišao je povremeni reprezentativac, golman Dimitrije Rističević, koji je od danas zvanično novi član Panatinaikosa.

Izabrane vesti

Panatinaikos objavljuje početak saradnje sa srpskim golmanom Dimitrijem Rističevićem za sezonu 2022/23. Ovo je transfer koji će doneti kvalitet u naš tim i bez dileme značajno pojačati redove PAO-a“, stoji u saopštenju zelenih.

I Rističević se obratio navijačima putem klupskog sajta.

Veoma sam srećan što sam postao član velike familije Panatinaikosa. Drago mi je što ću imati mogućnost da igram u Grčkoj i nadam se da ćemo imati dobru sezonu i da ćemo ljude koji vole ovaj klub učiniti ponosnim“, rekao je Rističević.

Pre Rističevića veliki broj prvotimaca je napustio Partizan na kraju sezone. Stefan Mitrović je završio karijeru, Nemanja Vico je prešao u Radnički, Petar Velkić u italijansku Ortiđu, Andrej Barać se seli u Šabac, Milan Bulajić odlazi u Valis, Aleks Bouven će karijeru nastaviti u Francuskoj... 


tagovi

VK PartizanDimitrije RističevićVaterpolo transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara